Přednáška ve Frýdku-Místku

05.01.2012 13:47

 Dne 2. 1. 2012 jste se mohli zúčastnit přednášky o Ugandě v Lidovém domě v Místku. Účast byla velká, o čem svědčilo i neustálé přidávání nových židlí. Ti, kdo se zúčastnili, se mohli dozvědět o životě běžných lidí v Ugandě, o možnostech dobrovolnictví a o projektech neziskové organizace Shalom for Uganda. Po přednášce byl prostor na dotazy, odpovídali naši vzácní hosté z Ugandy – otec Alfred Tumwesigye a otec Paul Mutume a dr. Veronika Jakubčiaková, která pracovala v Ugandě jako dobrovolník.  Krátký vstup měla i boromejka sestra Vincenta, která je naším zprostředkovatelem a v případě zájmu o dobrovolnictví můžete kontaktovat ji nebo přímo nás na naší gmail adrese. Přítomní taky měli možnost ochutnat ugandské jídlo a ugandský čaj. Proběhla i sbírka na projekty (nákup moskytiér a stavba komunitního centra v Ugandě), vysbíralo se 6631,- Kč. Mwebare munonga. 
Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě přednášky, technickém zabezpečení, děkujeme restauraci v Lidovém domě za zapůjčení talířů, hrníčků, lžiček, panu Martinovi a Evě z Unásdomastudia za natáčení záznamu, všem zúčastněným za dobrou atmosféru !

Tady se můžete podívat na fotky :
http://www.unasdomastudio.estranky.cz/fotoalbum/zajimave-kulturni-a-spolecenske-akce/beseda-organizace-shalom-for-uganda/